Dringend opzoek naar geld

Heb jij snel geld nodig, want er staat nu 0 euro op je bankrekening? Binnen 10 minuten kan er weer een bedrag opstaan waarmee jij de rest van de maand gemakkelijk door kan komen.

Voor deze situaties waarin je snel geld nodig hebt zijn oplossingen bedacht.
Er zijn namelijk leningen waarbij je binnen 10 minuten een gewenst geldbedrag op je rekening kan hebben staan.

Het is altijd vervelend als je in de winkel staat en wilt pinnen maar er staat geen geld meer op je rekening. De vrouw achter de kassa inclusief alle mensen achter je in de rij horen dat de kassajuffrouw tegen je zegt dat je saldo ontoereikend is. Met schaamrood op je kaken snel je winkel uit. Er staat dus geen saldo meer op je bankrekening en het is nog niet het einde van de maand. Wat nu? Je hebt dus echt dringen geld nodig.
[ad#336×280-rechts]
In die situaties heb je verschillende opties. De meest voor de hand liggende optie is geld lenen bij vrienden. Enkele tien euro’s zal geen probleem zijn, maar wanneer je over 100 euro spreekt zullen veel vrienden meer terughoudend zijn. Want wie kan er zomaar 100 euro missen? Helemaal in deze tijden van crisis zullen dat er weinig zijn. Daarbij ga je ook een groot risico aan door geld bij vrienden te lenen. Vele vriendschappelijk relaties zijn in het verleden al kapot gegaan door geldkwesties. Geld lenen bij vrienden is dan ook nooit aan te raden.

Veel mensen kennen het probleem dat er geen geld meer op je rekening staat terwijl het volgende salaris nog niet in zicht is. Online financierders hebben hierop ingespeeld en bieden daarom kortlopende leningen aan. Deze leningen kun je aangaan om de tijd tot je volgende salaris te overbruggen. De banken willen echter geen risico lopen bij dergelijke leningen en bieden daarom bedragen aan tot 750 euro. Dit bedrag moet binnen 30 dagen worden terugbetaalt, dit betekend dat je het geleende bedrag plus rente terugbetaalt op het moment dat je volgende salaris op je bankrekening is gestort.