Dringend 500 euro lenen

Ben jij opzoek naar een lening waarbij het geld vandaag nog op je rekening staat? Een lening waarbij dat mogelijk is wordt vaak een spoed lening genoemd.

De naam zegt het eigenlijk al een spoed lening, deze is uitsluitend bedoeld voor spoed situaties. Bijvoorbeeld wanneer de huur moet worden betaald. Wanneer je dit niet doet loop je het risico je huis uit te worden gezet.

Dergelijke situaties moeten natuurlijk ten alle tijden worden vermeden. Special voor die situaties hebben online leningaanbieders leningen bedacht waarbij geen BKR check wordt gedaan, het geld vandaag nog op je rekening staat en waarbij je niet langer dan nodig vast zit aan een schuld.

Doordat er geen BKR check wordt uitgevoerd kan iedereen gebruik maken van een spoed lening. De reden waarom de online leningaanbieders geen BKR check uitvoeren is om twee redenen. Reden één, een BKR check uitvoeren kost te veel tijd. Reden twee, door geen BKR check uit te voeren kunnen ze een hoger rentepercentage rekenen.
[ad#336×280-rechts]
Met een spoed lening kun je bedragen tot en met 500 euro lenen. Het geld dat je leent kan 10 minuten nadat je de lening hebt afgesloten al op je rekening staan. Dit is mogelijk doordat de leningaanbieders met een elektronisch transactiesysteem werken.

Doordat mensen met een BKR notering geen andere keus hebben dan geld lenen bij een online leningaanbieder kunnen zij het rentepercentage zo hoog maken als zij zelf willen. Met deze hoge rentepercentage proberen de leningaanbieders ook het risico dat de consument niet het geleende geldbedrag terugbetaald in te perken.

Het geld dat geleend wordt met een spoed lening moet binnen 30 dagen worden terugbetaalt. Dit is een erg korte afbetalingsperiode. Maar om een spoed lening te kunnen afsluiten moet je minimaal 21 jaar oud zijn en beschikken over een vast inkomen.

Je moet het geleende bedrag plus de rente dus direct terugbetalen wanneer je eerst volgende salaris op je rekening is gestort.