Dringend geld nodig om je schulden af te lossen

Dringend geld nodig om je schulden af te lossen? Dit artikel beschrijft in het kort wat je kunt doen. Het hebben van schulden is niet prettig. Je maandlasten zijn hoog. Je bent niet goed voorbereid als er een onverwachte rekening op je deurmat binnenploft. Daarnaast hou je met veel schulden weinig geld over voor leuke dingen. Een keer uit eten gaan, een weekendje weg, een leuke avond stappen; al die zaken kun je vaak niet doen als je veel schulden hebt.
De vraag is dus: hoe kun je dringend aan geld komen om je schulden af te lossen? Dit zijn 4 manieren om dringend aan geld te komen om je schulden af te lossen.

1) Vraag een lening met onderpand aan bij een lommerd
In elke grote stad is wel een lommerd (ook wel pandhuis genoemd) te vinden. Hier breng je zaken van waarde mee die . De meest gebruikte zaken zijn juwelen. Toch is het ook mogelijk om vele andere zaken om te zetten in geld; denk aan boeken, auto’s, GSM’s, tv’s.
Je hoeft je niet te legimiteren en er wordt geen BKR controle gedaan bij een lommerd.
Als je je spullen brengt krijg je een briefje mee waarop het voorwerp en het geldbedrag zijn geschreven. Als je dat bedrag betaalt aangevuld met rente kun je je voorwer weer ophalen.

2) Vraag een voorschot aan je baas
Als je echt krap bij kas zit kun je overwegen je baas om een voorschot op je salaris te vragen. Werk je bij een grote organisatie dan is dit vaak lastig. Men werkt met vaste procedures en als jij de uitzondering bent dan is het lastig te verkopen voor je baas dat je collega’s ook geen voorschot kunnen krijgen.
Is je relatie met je baas niet zo goed dat je dit kunt vragen, dan kun altijd zelf nog zelf een voorschot op je salaris aanvragen op internet. Je baas komt hier niet achter en het is 100 procent legaal.

3) Leen cash van je directe omgeving
Je directe omgeving kun je ook als bank zien. Dit klinkt een beetje zakelijk, maar in tijden van financiele nood moet je nu eenmaal flexibel zijn. In tegenstelling tot een echte bank hoef je geen rente te betalen en gaan ze geen BKR controle doen.

4) Leen het geld bij een kredietverstrekker op internet

[ad#336×280-rechts]

Er zijn verschillende sites waar je verschillende leningen kunt vergelijken en zelfs online kunt afsluiten. Welk bedrag heb je nodig? Een bedrag tot 1000 euro valt makkelijk te lenen met een minilening.
Heb je grotere bedragen nodig, dan is een doorlopend krediet of een persoonlijke lening een ideale oplossing. Let er wel op dat er enkele dagen zitten tussen de aanvraag en de goedkeuring.
Er zijn ook buitenlandse kredietverstrekkers actief. Let wel goed op dat zij een site hebben die er enigszins professioneel uitziet en waarbij je telefonisch contact opnemen met een Nederlands telefoonnummer.

TIP: geef je ogen de kost en bezoek de websites van diverse aanbieders. Er zijn genoeg mogelijkheden waar jij geld kunt lenen voor je schulden, je moet wel even goed kijken naar de voorwaarden.