Dringend geld nodig

Deze site is gericht op mensen die dringend geld nodig hebben. In dit artikel vind je redenen waarom mensen dringend geld nodig hebben en wat je eraan kunt doen.

Dringend geld nodig door werkeloosheid
In september 2010 waren er 412000 werkzoeken in Nederland. Hoewel het aantal werkelozen iets is afgenomen ten opzichte van de maand ervoor (met 2000) betekent dit dat er duizenden mensen zijn wiens financiele situatie verslechtert is. In Nederland zijn er in vergelijking met veel andere landen betere sociale voorzieningen. Een uitkering aanvragen en krijgen is voor de meeste mensen mogelijk. Toch is een uitkering vaak niet voldoende om rond te komen. Je krijgt ongeveer 70% van je laatst verdiende salaris voor een beperkte periode maar wel met een maximum grens.

Dringend geld nodig door onverwachte rekening
Je kunt een redelijk inkomen hebben maar ineens een zeer onverwachte rekening krijgen. Een rekening van iets wat je totaal niet aan had zien komen. Je auto kan onverwachts stuk zijn en je wilt je auto snel weer gerepareerd krijgen. Vooral met oudere auto’s heb je meer onzekerheid dan bij nieuwe auto’s. Heb je een lease auto dan bof je: onderhoud wordt gratis gedaan en je bent niet verantwoordelijk voor de kosten als er iets onverwachts stuk gaat.
Ook witgoed dat ineens stuk is kan knap vervelend zijn. Denk hierbij aan een wasmachine die ineens niet meer doet en je hebt stapels was liggen een groot huishouden.

[ad#336×280-rechts]

Dringend geld nodig doordat je slachtoffer bent
Sommige benadeelden zijn het slachtoffer van hun (ex)partner of oplichters. Het kan zijn dat je gescheiden bent van je partner en afhankelijk bent van alimentatie. Als je ex-partner zijn/haar verplichtingen niet meer nakomt dan zit je met de gebakken peren. Misschien zit je ex-partner in de gevangenis of weigert deze te betalen. In het laatste geval kun je wel een advocaat inschakelen maar dat kost uiteraard veel geld en op korte termijn heb je genoeg rekeningen die betaald moeten worden.

Hoe kun je snel aan geld komen?
De snelste manier om vandaag geld te ontvangen op je rekening is het afsluiten van een spoed krediet (ook wel korte lening genoemd). Deze lening is ontwikkeld voor situaties dat je dringend aan geld moet komen op dezelfde dag.
Bij deze lening kun je vanaf 100 euro tot iets minder dan 1000 euro dezelfde dag nog tot je beschikking krijgen. Of je nou 150 wilt lenen voor je verzekering, 400 euro voor de huur, of 100 euro voor een iets te hoge telefoonrekening, dit kan allemaal vandaag nog geregeld worden met een spoed krediet.

Je leenaanvraag doe je via de website van een kredietverstrekker die deze lening aanbiedt. Per email stuur je nog even wat extra informatie over je huidige inkomen en dan hoor je gelijk of je met spoed het geld kunt krijgen. Is de aanvraag om vandaag geld te mogen krijgen goedgekeurd dan maakt men het totale geldbedrag per direct over naar jou. In totaal duurt het aanvragen je nog geen 10 minuten en als je geluk hebt staat binnen een paar minuten op je eigen bankrekening.

[ad#336×280-rechts]

Ben je dus dringend op zoek naar geld omdat je werkeloos bent, een onverwachte rekening hebt gekregen of het slachtoffer bent geworden van gedrag door een ander, dan is de snelste manier om aan geld te komen een spoed krediet af te sluiten.